Vineri, 2024-04-19, 10:33 AM
Bine aţi venit Vizitator | RSS

Meditaţii on-line la limba română

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Forumul orei de limba română » EXAMENE » Admiterea la Facultatea de Drept Iasi » Precizari sustinere test la limba romana
Precizari sustinere test la limba romana
idnedelcuData: Marţi, 2012-07-03, 0:45 AM | Mesaj # 1
Lieutenant colonel
Grup: Administratori
Mesaje: 120
Reputaţie: 11
Status: Offline
Susţinerea testului în vederea verificării cunoştinţelor de LIMBA ROMÂNĂ

Candidaţii înscrişi în perioada 16-20 iulie 2012 vor susţine testul la LIMBA ROMÂNĂ în data de 22 iulie 2012.

În mod obligatoriu, candidaţii vor prezenta la intrarea în sală cartea de identitate pe baza căreia se vor putea legitima. NU se permite legitimarea cu niciun alt document.

ESTE INTERZIS ACCESUL ÎN SALA DE EXAMEN CU: telefoane mobile sau cu orice alte dispozitive electronice de comunicare la distanţă, de stocare sau înregistrare a datelor, precum şi cu orice materiale care conţin informaţii legate de tematica examenului (de ex., cărţi, teste grilă, notiţe etc.). Încălcarea acestei interdicţii atrage eliminarea din concurs!!!!!!!.

Testul pentru verificarea cunoştinţelor de limba română este alcătuit din 50 de întrebări de tip grilă şi nu constituie o probă eliminatorie. Media de concurs- formată din 50% nota obţinută la test şi 50% media examenului de bacalaureat- se va calcula indiferent de nota obţinută la testul grilă.

Pentru susţinerea testului, candidaţii vor fi repartizaţi pe săli, iar listele vor fi afişate la data de 21 iulie 2012 pe pagina de Internet a Facultăţii de Drept, la avizier şi pe uşile sălilor unde se desfăşoară proba.

Baremul de evaluare se va afişa în cursul zilei de 22 iulie la avizier, pe pagina de Internet a Facultăţii de Drept şi pe uşile sălilor unde se desfăşoară proba. Eventualele contestaţii se depun în maxim 48 de ore de le afişarea rezultatelor sesiunii de admitere.
 
Forumul orei de limba română » EXAMENE » Admiterea la Facultatea de Drept Iasi » Precizari sustinere test la limba romana
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare:


Copyright MyCorp © 2024
Creator de site-uri gratuite — uCoz